Servicemontör VVS

Trivs du i din roll som VVS montör och vill jobba mot service? Vill du arbeta på ett kvalitetsinriktat företag med många spännande projekt och kunder där du har stort ägandeskap. Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som Servicemontör kommer du ha en betydelsefull roll där du har daglig kontakt med återkommande beställare. Du planerar dina dagar effektivt och gillar att bygga relationer med kunder och sedan underhålla dom. Tjänsten kommer initialt innefatta serviceprojekt men du kommer vid behov även få stötta dina kollegor i andra projekt. Du har egen servicebil och utgår från hemmet ut till dina projekt.

För att lyckas i denna roll har du:
– Minst 3 års erfarenhet som VVS-montör.
– Utbildning och certifikat inom VVS.
– Svenska i tal och skrift samt B körkort.
– Sköter planering och kontakt med kunder/beställare på daglig basis

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är social, ansvarstagande och noggrann. Skapar nya kundrelationer och stärker befintliga som i sin tur skapar mervärde för företaget och din utveckling.

Vi erbjuder dig:
– Vara med och utveckla VRA:S serviceavdelning.
– En fri roll där du sköter planering och kontakt med dina kunder.
– Goda förmåner i servicebil, mobiltelefon och dator.
– Ett välmående företag med stadig tillväxt och fina resultat sedan starten 2016

I denna rekrytering samarbetar VRA VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Oscar Thiele Oscar.Thiele@jobway.se  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Se annonsen hos Jobway här

Leave a Reply