Filialchef Västerås Ventilation

AI Genererad Filialchef

VRA är en Ventilation- och VVS-entreprenör som bedriver verksamhet i Mälardalen.

Vi kombinerar det lilla företagets driv och entreprenörsanda med kunskapen och erfarenheten från små till stora komplicerade projekt. I och med att vi har egen projektering kan vi kan hitta lösningar som är smarta och kostnadseffektiva, samtidigt som de är både funktionella och långsiktigt hållbara.

Personalen har en lång erfarenhet och hög kompetens inom branschen. Här arbetar vi med korta beslutsvägar och nära samarbete mellan varandra. Högsta prioritet är kunden som vi sätter i centrum. Det dagliga arbetet består av att leda projekt i varierade storlekar, planera, samt ansvara för att projektekonomin är uppdaterad.

Vi erbjuder:
En tjänst som kommer att vara både rolig och utvecklande där vi arbetar i team mellan vår egen projektering, projektledning samt ansvariga chefer. Du kommer att driva vår nystartade Västeråsavdelning med focus på totalentreprenader.

Vi söker dig:
Vi söker dig som har ett engagemang och känner dig motiverad att arbeta på ett modernt företag som använder de tekniska hjälpmedel som finns för att kunna utveckla vårt arbete på arbetsplatsen.

Som person är du:
– Säkerhet först
– Ärlighet
– Öppen och mottaglig för nya idéer
– God samarbetsvilja
– Lösningsorienterad

Du bör ha minst 5 års erfarenhet i branschen.

Anställningen är tills vidare och på heltid, lön enligt överenskommelse. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör löpande urval och intervjuer. kontakta Jan Lundkvist 070-623 83 19.

Välkommen att skicka din ansökan till: laila.gardell@vra.se eller till jan.lundkvist@vra.se

Leave a Reply